Bakeblandinger

Bakeblandingene er utviklet av Holli Mølles egen baker, Øystein Løvlie sammen med Siv Svolsbru ved bakeriet "Ikke bare brød" i Porsgrunn. Produktene er testet og benyttet av bakere med kunnskap om økologisk mel fra oss. De kjenner godt til hva som skal til for å få vellykket bakst.

Ingredienser bakeblanding: Blandingene er ferdig til brukt - og tilsettes kun vann, gjær og salt.          

Bygg (Halvgrov blanding 40 %)
Landhvete siktet, bygg fin sammalt og bygg klipt (prekokt)

Urkorn (grov blanding 51 %)
Emmer siktet, emmer klemt, spelt grov sammalt, kjempedurum fin sammalt og enkorn fin sammalt.

Landhvete (halvgrov blanding 30 %)
Landhvete siktet, landhvete fin sammalt og landhvete klemt.

Rug (grov blanding 51 %)
Hvete siktet, rug fin sammalt og rug klemt.

4-korn (halvgrov blanding 35 %)
Hvete siktet, landhvete fin sammalt, havre sammalt, svedjerug grov sammalt og bygg klemt.

Havre (halvgrov blanding 27 %)
Hvete siktet, havre sammalt og havregryn.

Emmer (grov blanding 60 %)
Emmer siktet, emmer fin sammalt, emmer grov sammalt og emmer klemt.

Spelt (grov blanding 55 %)
Spelt siktet, spelt fin sammalt og spelt grov sammalt

God bakst :)


Tips en venn | Utskrift

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner