Bakeblandinger

Bakeblandingene er utviklet av Holli Mølles egen baker, Øystein Løvlie sammen med Siv Svolsbru ved bakeriet "Ikke bare brød" i Porsgrunn. Produktene er testet og benyttet av bakere med kunnskap om økologisk mel fra oss. De kjenner godt til hva som skal til for å få vellykket bakst.

Ingredienser bakeblanding           

Urkorn:
finmalt kjempedurum, finmalt enkorn,
valset emmer, siktet emmer, grovmalt spelt

Landhvete:
siktet landhvete, finmalt landhvete, valset landhvete

Rug:
klippet rug, finmalt rug, siktet hvete

4-korn:
sammalt havremel, valset bygg, grovmalt svedjerug,
finmalt landhvete, siktet hvete

Havre:
siktet hvete, sammalt havremel

Emmer:
sammalt emmermel, siktet emmer, polerte kjerner av emmer

Spelt:
sammalt spelt, siktet spelt


Tips en venn | Utskrift

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner