Du er her: Produkter RO Olje

RO Rapsolje kaldpresset

 

Informasjon om RO og Norsk Økoraps

RO - norsk, kaldpresset, økologisk rapsolje er et produkt produsert av Norsk Økoraps, en liten bedrift fra Østfold. Norsk Økoraps er lokalisert i Degernes hvor all rapsen blir lagret. Den økologiske rapsen kjøpes inn fra 8 bønder og presses til høykvalitets rapsolje. (Resten av frøene selges tilbake til økologiske melkebønder som en svært proteinrik rapskake.)

RO kommer i fire varianter; Naturell, Ramsløk, Hvitløk og Mild. Oljen ble lansert på Markens Grøde i Rakkestad sommeren 2018. Siden den tid har både landbruksminister, kokker og hverdagsbrukere gitt svært positiv tilbakemelding på oljens smak, og designet på flaskene.

Norsk Økoraps er grunnlagt med det formålet å fremme økologisk raps og skape positive ring-virkninger i nærmiljøet. Det jobbes for å gjøre sunn, økologisk rapsolje, av høy kvalitet anerkjent. Se gjerne mer på deres hjemmesider. www.okoraps.no og www.ro-olje.no

Rapsoljen (RO) vil ikke bli solgt i store butikker, men på messer og i mindre frittstående butikker hvor små aktører ikke blir presset ut av de store kjedene. I 2018 tappet ble det tappet opp 10 000 flasker av Norsk Økologisk rapsolje.

 Tips en venn | Utskrift

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner