Du er her: Nyheter

Julebrev 2016

En liten hilsen fra oss på Holli Mølle.

Året er snart omme, og det er tid for noen refleksjoner. 2016 ble et år der trenden med økt etterspørsel etter økologiske produkter fortsatte, bare i litt større omfang enn tidligere. Landbruks direktoratets tall for økologisk omsetning viser at salget var like stort i første halvår som hele 2011! Dette viser at forbrukerne vil ha økologiske produkter!

Trenden er den samme i Sverige. Skåne Møllan, vår samarbeidspartner på bakeri hvetemel, forteller om en eksplosjon i det svenske markedet. De er snart oppe på nivået i Danmark. En stor utfordring er å få tilstrekkelig med råvarer fra det norske markedet. Av alt tilgjengelig kornareal i Norge blir det produsert økologisk korn på ca. 1 %. Denne andelen har vært rimelig stabil over tid. Vi trenger derfor mer jord der det dyrkes økologisk korn i Norge.

På Holli Mølle har vi i 2016 hatt en markert økning av salget – det ser ut til at vi forbedrer omsetningen med ca. 40 % fra 2015. Etter snart 10 års produksjon i driftsbygningen på Holli, er vi nå i gang med planleggingen av helt nytt produksjonslokale. Dette gir oss muligheter til å kunne produsere større serier mer effektivt. Vi ser på nye, men velprøvde løsninger for rens og skånsom behandling av kornet. Slik at dere til enhver tid får prima vare. Det er viktig for oss er å ta vare på produksjonen av mel som et handverk. Og det at kunder kan komme innom for å se på tillaging av varene. Vi ønsker å informere forbruker, og vise frem produkter vi er stolte av. Døren er åpen hos oss.

I 2017 lanserer vi også en bestillings portal både for bedriftskunder og privatkunder. Denne kommer til å bli klar tidlig på året, og vil gjøre det mye enklere å bestille fra oss.

Vi holder produksjonen og utkjøring i gang til og med 22. desember. I romjula kjører vi bare ut varer som virkelig haster. Dersom dere skal være sikret varer før jul, er det viktig å legge inn bestillingene litt tidligere enn vanlig, slik at vi kan få det med i planlegginga.

Så gjenstår det bare å ønske alle våre gode og trofaste kunder en god jul og et godt, nytt år!Jannike, Berit, Carl-Ivar              Cung Bawi, Regina, Manfred          Knut Martin, Thomas, Trond 
    Administrasjonen                               Produksjonen                                   Transport

Trygve


Tips en venn | Utskrift

Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner